Vinterkasse

Här nedan listar vi vinterns bästa matkassar med allt för nyårsfirandet, Julbordet, Lucian, godisbaket och adventsfikat. Linas Matkasse, Årstiderna® och Middagsfrid är tre (3) leverantörer som årligen tar fram nya Julbordskassar och andra tilläggskassar där de flesta kan beställas med generösa välkomstpremier.

Julbordskassar och Nyårskassar 2019

Få hela helgmiddagen i en komplett Julkasse! Eftersom Julafton närmar sig med stormsteg så har vi samlat alla årets bästa Julbordskassar, såväl traditionella som nytänkande alternativ och deras tillhörande tilläggskassar för fikastunden (läs mer nedan). Observera att dessa matkassar endast kan beställas fram till 8:e december, men leverans sker i god tid före Julafton (20:e december).

Julklappstips: Ge bort en matkasse i år

Ute efter Julklappstips till någon som redan har allt? Ge bort en matkasse eller matkasseprenumeration i form av ett presentkort. I skrivande stund finns det en mängd leverantörer med fina presentkort, antingen på valfritt belopp eller förutbestämd summa.

Presentkort

Missa inte årets godaste tilläggskasse: Godiskassen

Här ingår tilläggskassar med recept och ingredienser för ett extra gott adventsmys, Lucia, lussefika – eller varför inte alla dagar däremellan? Observera att tilläggskassarna endast kan beställas med tillhörande Julbordskasse under ett par veckor, efteråt kan de beställas med valfri matkasse. Gott för alla, enkla recept och utan onödiga tillsatser.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
City Gross Nyårskasse

City Gross Nyårskasse


40-50m

4

3

fr. 899 kr

City Gross årliga nyårskasse är här och kan nu beställas under en begränsad period. Laga god nyårsmat som en proffskock.

Middagsfrid® Flexitariska Julbordskasse

Middagsfrid® Flexitariska Julbordskasse


30-60m

6-8

1

fr. 1195 kr

Middagsfrid®:s årliga Julbordskasse är äntligen här i en ny, spännande flexitarisk version. Beställ före 8:e december.

Middagsfrid® Julgodiskasse

Middagsfrid® Julgodiskasse


30-50m

5

4

fr. 245 kr

Upptäck årets godaste Julgodiskasse fylld med ingredienser för 4 bakverk. Kan endast beställas med annan matkasse.

Linas Adventsmys

Linas Adventsmys


30-60m

4

5

fr. 299 kr

Beställ valfri matkasse och få vinternyheten Linas Adventsmys på köpet. Innehåller ingredienser för 5 bakverk.

Årstiderna Vegetariska Julmatkasse

Årstiderna Vegetariska Julmatkasse


100-120m

4

1

fr. 995 kr

En 100% ekologisk Julbordskasse på det vegetariska viset. Kan ätas för sig eller som komplement till traditionella Julbord.

Årstiderna Veganska Julmatkasse

Årstiderna Veganska Julmatkasse


100-120m

4

1

fr. 935 kr

Denna veganska Julbordskassen kommer med allt du behöver för ett komplett veganskt Julbord. Begränsat antal.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Frågor och svar

Finns det alternativ till den traditionella Julbordskassen?
I år har alla matkasseleverantörer satsat på någon form av alternativ variant av det traditionella Julbordet. Ett exempel är Middagsfrid® Flexitariska Julbordskasse där man ersatt alla animaliska råvaror (utom fisk) till vegetariska alternativ.
Hur många leverantörer har Julbordskassar 2019?
I år har tre (3) leverantörer tagit fram egna Julbordskassar - dessa är Middagsfrid®, Linas matkasse, Årstiderna. Samtliga matkassar räcker till en komplett middag för upp till 6-8 personer (beroende på utförande).
Kan man aktivera rabattkoder som vanligt?
Om man beställer en matkasse första gången och vill ta del av en nykund-rabatt så kan denna inte användas i samband med beställning av Julbordskasse. Detta eftersom matkassen endast finns tillgänglig under en begränsad tid.

Flexitariska, veganska & vegetariska Julkassar (årets nyhet)

Nu kan alla därhemma få uppleva ett komplett Julbord oavsett om man äter animaliska råvaror eller inte – nu är årets grönaste nyhet här: den veganska, flexitarska och vegetariska Julbordskassena. Istället för animaliska råvaror som Julskinka och köttbullar så får vi testa en ugnsbakad rotselleri och vegobullar, där äkta rätter som örtsill, kokt potatis, Janssons frestelse, kålsallad m.m. fortfarande finns med.