Gratis matkasse

Här visar vi matkassar från olika leverantörer som ger alla en chans att vinna en kostnadsfri matkasse med fri hemleverans, alternativt en extra hög rabatt på första beställningen. För att delta i tävlingen behöver du bara fylla i ett kort quiz och svara på några enkla frågor.

För att kunna vinna den kostnadsfria matkassen, klickar du först på den matkasse som intresserar dig i listan nedan. Tryck sedan på ”Beställ nu” för att direkt komma till ansökningsformuläret, eller klicka på -symbolen till höger om matkassens namn för att läsa de exakta villkoren och instruktionerna för hur du deltar i utlottningen.

Psst! Fortsätt scrolla ner för chansen att vinna 500 kr hos valfri leverantör!

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass
Sortera efter
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
Better Feast Vinn en matlåda

Better Feast Vinn en matlåda


5-15m

1-5

3-5

47 kr/port.

fr. 599 kr
Starta en prenumeration av Better Feast nyhetsbrev på några klick och tävla om att vinna en gratis matlåda.
Prova Linas Matkasse

Prova Linas Matkasse


15-50m

2-6

3-5

0 kr/port.

-
Denna tävling är avslutad. Delta i utlottningen av en gratis matkasse eller få en hög rabatt genom att svara på några frågor.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD: Tävla och vinn ett presentkort på 500 kr!

Obs! Tävlingen är avslutad. Nu när ledigheten är igång så startar vi årets första tävling där du har chansen att vinna ett presentkort på en matkasse värt 500 kr. För att kunna delta i tävlingen måste du ha testat åtminstone en matkasse tidigare i ditt hushåll. Tävlingen avslutas den 1 september 2023.

Så här kvalificerar du dig för att vara med i utlottningen:

  • 1. Skriv en recension om en valfri matkasse eller leverantör som du tidigare har provat. (OBS! Om du inte har testat en matkasse tidigare kan du inte delta i tävlingen.)
  • 2. För att skriva recensionen letar du upp den matkasse du har provat via vår sökfunktion och längst ner i matkassens/leverantörens recension hittar du texten ”Har du testat denna matkasse/leverantör? Dela med dig av din upplevelse eller läs andras omdömen nedan.” – Där anger du namn (du kan vara anonym när du skriver recensionen), betyg och omdöme för den aktuella matkassen/leverantören. Det lägsta betyget är 1 , medans det högsta betyget är 5 .
  • 3. Skicka ett e-postmeddelande till hello@wkoperations.com och berätta vilken matkasse/leverantör du har recenserat.
  • 4. Vinnaren meddelas per e-post den 1 februari 2024.

Regler, villkor & det finstilta

Tävlingen avslutas den 1 februari 2024 (istället för tidigare 1 augusti 2023). Vi kommer att slumpmässigt dra en vinnare som kommer att meddelas via e-post. Du får bestämma vilken leverantör du vill beställa från (leverantören måste finnas på Middagskassen.se). Det är mycket viktigt att skicka ett e-postmeddelande efter att du har skrivit recensionen och berätta vilken matkasse/leverantör du har recenserat, så att vi vet vem du är.

Lycka till!

// Teamet på Middagskassen.se