Träningsmat är en unik matkasseleverantör som sedan 2021 serverat färdiga matlådor med träning- och viktnedgångsinriktning, specifikt utformade för personer med en aktiv livsstil. En leverantör för er som söker det mest hälsosamma marknaden har att tillgå ur näringssynpunkt.

Inriktningen är näringsberäknade matkassar för hemleverans med en roterande veckomeny. 4 matkassar finns för närvarande i utbudet – den klassiska, den veganska, under-500-kalorier & LCHF.

Recension Kundomdömen Utbud Rabattkoder Leverans Meny

Besök Träningsmat (4.8/5 i betyg)
10% rabatt på hela beställningen hos Träningsmat
Gäller tillsvidare - Exklusiv
10% rabatt på hela beställningen som ny kund på alla matlådor i utbudet.
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
Träningsmat Low Carb (LCHF)

Träningsmat Low Carb (LCHF)


5-10m

1

5-30

114 kr/port.

fr. 624 kr
En komplett LCHF-matbox med 5, 10, 15, 20 eller 30 portioner. Finns även som laktos-, gluten & fisk/fläskfri.
Träningsmat Sub-500 KCAL

Träningsmat Sub-500 KCAL


5-10m

1

5-30

114 kr/port.

fr. 624 kr
En välbalanserad matlåda med middagar under 500 kcal/lunch. Perfekt för er som vill minska kaloriintaget och gå ner i vikt.
Träningsmat Veganska

Träningsmat Veganska


5-10m

1

5-30

114 kr/port.

fr. 624 kr
En vegansk matkasse med energifyllda, färgglada middagar. Kan fås som glutenfri, laktosfri, utan fisk, fläsk och nötter.
Träningsmat Klassiska

Träningsmat Klassiska


5-10m

1

5-30

114 kr/port.

fr. 624 kr
Träningsmats populäraste matbox med varierad kost för en aktiv livsstil. Kan beställas glutenfri, laktosfri, utan fisk, fläsk & nötter.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Frågor och svar

Är Träningsmat.se bra?
Träningsmat har inte bara fått toppbetyg av oss på Middagskassen.se, de har även fått Bäst i Test 2023 av Köpkompassen.se! Deras färska träningsmatlådor är något du som tränar inte borde missa.
Är det dyrt med färdiga träningsmatlådor?
Det behöver inte vara dyrare än att laga mat hemma, eller gå ut på resturang - matlådorna från Träningsmat innehåller endast högkvalitativa råvaror och priset sätts därefter. Priserna startar från 93,90 kr per matlåda.
När sker hemleverans?
Leverans sker söndagar och måndagar (den dagen som passar dig bäst). Budbilen garanterar en säker leverans till orterna Stockholm, Malmö, Helsingborg, Göteborg och Lund - och fler städer är på gång.

Recension om Träningsmat

Det är allmänt känt att hälsosam mat löser de flesta problem när det kommer till välmående – men hur viktigt är det när man tränar regelbundet, dvs. minst en gång i veckan? Träningsmat är matkasseföretaget för dig söker det bästa ur näringssynpunkt för att kunna optimera träningen eller stabilisera vikten/gå ner i vikt. Här finns 4 olika sorters matlådor – den klassiska, under 500 kalorier/måltid, LCHF och en vegansk variant där samtliga recept tagits fram av kockar med lång erfarenhet av näringsrik kost.

Hos Träningsmat kan man antingen starta en prenumeration och få 100 kr rabatt som ny kund, eller göra en engångsbeställning utan rabatt. Man kan också starta en prenumeration, ta del av rabatten, och sedan säga upp abonnemanget.

Priser

Priserna är väldigt fördelaktiga om man tittar på konkurrenternas priser – en veckas middagar kostar 559 kr, medans motsvarande veckomeny kostar 850 kr hos en av Träningsmat största konkurrent i branschen. Detta innebär att Träningsmat matlådor är i genomsnitt 25% billigare, utan att kompromissa med innehållet. En av anledningarna till att priset kan hållas nere är för att Träningsmat har en roterande veckomeny.

Rabattkoder

Spara pengar på matlådor hos Träningsmat med nedan exklusiva rabattkoder, premier och deals. Klicka på ”Visa rabatt” för att kopiera koden.

10% rabatt på 2 matlådor via nyhetsbrevet
Gäller tillsvidare Exklusiv
Signa upp dig på Träningsmats nyhetsbrev och enhåll 10% rabatt på de 2 första matlådorna.
10% rabatt på hela beställningen hos Träningsmat
Gäller tillsvidare Exklusiv
10% rabatt på hela beställningen som ny kund på alla matlådor i utbudet.
10% rabatt (värde upp till 500 kr) i 2 veckor
Utgången
10% rabatt de första 2 veckorna vid start av en prenumeration, oavsett ordervärde på valfri matlåda.

Koncept och affärsidé

Hela grundidén har sedan starten varit att ta fram färdiga matlådor som levereras till dörren, oavsett var du befinner dig. Det ska vara hälsosamt, näringsmässigt perfekt sammansatt, varierande – och framförallt gott! Expertkockarna lagar maten så de levereras när en ny vecka startar, söndagar och måndagar. Än så länge är det städerna Stockholm, Helsingborg, Malmö, Göteborg samt Lund (och vissa nära kommuner) som kan få Träningsmat’s matboxar levererade hem, men fler orter är på ingång.

Steg för steg-instruktioner och leverans

Nedan hittar du en steg-för-steg guide för hur processen går till när du ska beställa matlådor hos Träningsmat.

  1. Klicka på den matlåda som passar dig bäst i listan ovan. Bestäm frekvens, abonnemang och när första leveransen ska ske.
  2. Betala direkt via kort eller faktura.
  3. Träningsmat packar din beställning som levereras söndagar och måndagar (via Gordon Delivery), ett SMS skickas ut i god tid och när chuffören är nära så går det att spåra budbilen. Leverans sker söndag-måndag mellan kl. 10-20:00 (exakt tidsram avgörs av postnumret).
  4. Klart! Invänta din beställning.

Leveransområden

Söndagsleveranser sker i alla områden där Träningsmat utför leveranser, detta gäller måndagar också. Anslutna orter är idag Stockholm, Malmö, Helsingborg, Lund, Göteborg.

Betalmetoder

Hos Träningsmat kan man betala med alla de vanligaste betalmetoderna – kort, faktura och kreditkort. De är även är en av de första matkasseföretagen på marknaden som accepterar Edenreds kort.

Meny & recept hos Träningsmat (har förekommit)

Träningsmat varierar sina matlådor veckovis och har fokus på god mat som boostar träningen. Några recept som tidigare förekommit i deras matlådor är:

  • Fisksoppa med vitlök och citronkvarg
  • Pulled Beef
  • Lasagne al forno
  • Tacolåda
  • Kyckling i svampsås & ris

Har du provat Träningsmat? Lämna din åsikt!

Har du testat denna leverantör? Dela med dig av din upplevelse eller läs andras omdömen nedan.

Kundernas snittbetyg:

Den här leverantören har inte fått några recensioner. Var först med att recensera.
1 stjärna: Mycket dålig 2 stjärnor: Dålig 3 stjärnor: Medel 4 stjärnor: Bra 5 stjärnor: Utmärkt