Kontakt

Middagskassen.se drivs av WK Operations Ltd och har sedan 2016 recenserat matkassar och deras leverantörer. Här finns oberoende recensioner, rabattkoder, kundomdömen (samt våra betyg), priser samt en unik filtrerings-/sorteringsfunktion som snabbt låter dig hitta den bästa matkassen för era behov.

Kontakta oss gärna om du har några frågor kring vår webbplats eller vill synas här genom ett samarbete (läs mer nedan). Om du har några frågor om en specifik matkasse och dess innehåll så bör du i första hand kontakta leverantören. Kontaktuppgifter finns i respektive recension.

Middagskassen.se har ingen telefonsupport, du skickar enklast ett mail till vår e-postadress och kan förvänta dig ett svar inom 24 timmar. OBS! Vi ger inte bort matkassar – du kan däremot tävla om att vinna en gratis matkasse här.

hello@wkoperations.com
https://www.facebook.com/middagskassen

Samarbete

Om ni är en svensk matkasseleverantör som vill nå ut till fler kunder så kan ett samarbete med Middagskassen.se vara ett intressant alternativ som ger er den extra synlighet ni är ute efter. Middagkassen.se är en av marknadens största portal med alla sorters matkassar som man enkelt hittar via 25+ olika kategorier. Här är redan de största leverantörerna listade och om ni tror att ni platsar hos oss så föreslår vi att ni skickar in ett mail och hör av er, så undersöker vi vilket upplägg som passar oss båda bäst.

hello@wkoperations.com

Kundrecensioner

När vi fått in en ny recension så kontrollerar vi att allt stämmer innan vi lägger upp den. Ibland kan det innebära att vi gör vissa modifikationer vid uppenbara fel, exempelvis vid felstavningar eller om recensenten missat att ge ett betyg som speglar omdömet.

Mer om oss, personerna bakom Middagskassen.se

Middagskassen.se har varit vårt heltidsarbete sedan 2016 som vi lagt tusentals timmar på att bygga upp. 2019 bestämde vi oss att uppdatera designen, loggan och strukturen, vilket resulterade i Middagskassen 2.0. Vi lägger stor vikt på att kontrollera att all fakta stämmer.

Vi pratar frekvent med våra anslutna leverantörer och partners där vi får förstahandsinformation om kommande rabattkoder, exklusiva deals, kommande/nylanserade matkassar och mer.

Vi reserverar oss för fel – kontrollera alltid leverantörens villkor och priser vid beställning.

Upptäck mer om WK Operations LTD

Vi på WK Operations LTD är ett litet företag med stora ambitioner. Sedan 2016 har vi skapat användarvänliga hemsidor som på olika sätt bidrar till att fatta stora beslut baserat på korrekt, uppdaterad och transparent information. Vi är stolta över att vara företaget bakom Middagskassen.se, som fokuserar på matkassar med hemleverans. Vi strävar efter att ge våra användare tillgång till användbar information som är bättre än konkurrenternas.

Vi riktar oss enbart till konsumenter i Sverige, så oavsett om du är ute efter middagstips till helgen, söker efter marknadens bästa tandblekning hemma, eller är ute efter att ställa långivare mot varandra för att ta smartare ekonomiska beslut, hoppas vi att du finner stor nytta i våra webbplatser. Utforska gärna vårt utbud och se hur vi kan bidra med att göra livet lite enklare och dina beslut lite smartare.

Cashloans.nu – Vår hemsida om konsumentlån och krediter, öppnas i ny flik .
Whitening.nu – Vår hemsida om tandblekning för hemmabruk, öppnas i ny flik .