Kockförberedd matkasse

Dessa kockförberedda matkassar kommer nästan helt klara, där det enda du behöver göra är att värma upp såserna, steka köttet och skära salladen. Gott, enkelt och extra snabblagat. Kockarna hos matkasseleverantörerna i denna kategori har lång erfarenhet av matlagning, och vet vad som krävs för att minimera tiden (och disken) i köket.

Ingen av matkassarna innehåller halvfabrikat, förfrysta råvaror eller liknande metoder för att snabbare tillagas, istället serveras kockförberedda såser och grytor som går snabbt att värma upp. Här har man prioriterat fräscha ingredienser och lyxiga recept som tar dryga halvtimmen från spis till bord. Det kallar vi nästan klart.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
MatKomfort Vrooom

MatKomfort Vrooom


10-15m

4-8

4

fr. 980 kr

MatKomforts absolut snabbaste matkasse där var middag endast tar 5 - 10 minuter att tillaga, från spis till bord.

Mat & Ro® Kockens Förberedda Låda

Mat & Ro® Kockens Förberedda Låda


25-35m

2-6

4

fr. 769 kr

Kockens Förberedda matkasse kommer med färdiga såser och smaksättare för snabb tillagning och minimalt med disk.

Veckansmiddag Komfortkassen

Veckansmiddag Komfortkassen


20-25m

2-6

4

fr. 719 kr

Denna snabbkasse kommer med recept som tar dryga halvtimmen att tillaga. Passar er som uppskattar minimalt med disk.

MatKomfort Barnkasse

MatKomfort Barnkasse


20-35m

4-8

4

fr. 1170 kr

Barnvänligt och extra lättlagat där ni spenderar dryga kvarten i köket. Inspireras av nytänkande husmanskost.

Familyfood Kockens Förberedda Låda

Familyfood Kockens Förberedda Låda


20-30m

2-4

4

fr. 769 kr

Här levereras en välfylld låda där det mesta redan är förberett på något vis. Går snabbare att tillaga än ordinarie kassar.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Spara tid i köket med smarta genvägar

Matkassarna i denna kategori blir extra snabblagade eftersom leverantörens kockar redan förberett de mesta i matväg som kräver en minimal insats, istället för att leverera färdigrätter som värms upp i micron. Detta innebär att en middag tar runt 15-25 minuter, istället för standard 40 minuter – perfekt för er som har småbarn hemma och har ont om tid eller vill spendera mer tid vid middagsbordet än i köket.

Priserna är något högre för de kockförberedda matkassarna. Orsaken är att man lagt mer tid på förberedelse, paketering och planering.

Dela arbetet med kocken

Kocken har förberett och lagat såserna, köttet är kryddat och biffarna är redan förmade. Du behöver bara ha något att steka i. Inte alla, men en del matkassar, bl.a. MatKomfort Vroom, har inte skickat med grönsaker för att det ska gå ännu snabbare. Du kan alltid göra en egen sallad vid sidan av.

Innehåll och recept

Recepten i matkassarna är väldigt enkla att ta till sig och är inte mer komplicerade än andra kassar. Innehållet består av protein i form av en animalisk råvara, sås, grönsaker (beroende på utförande) och kolhydrater (spannmål som potatis, ris etc.). Läs mer om innehållet och veckosedel i respektive matkasserecension.

Leverantörer av nästan klara matkassar

Det finns tre (3) leverantörer av kockförberedda matkassar, Mat & Ro®, Bra Mat Hemma och MatKomfort. Den ena är lyxigare än det andra, men det de har gemensamt är att middagarna går fort att tillaga vilket låter er spara dyrbar tid. Läs mer om matkassens innehåll och egenskaper genom att klicka på -symbolen till höger om namnet ovan.