Färdiglagad måltidskasse

Här listar vi alla leverantörer och matkassar som har portionsförpackade middagar i färdiga matlådor där det enda du behöver göra är att värma upp och servera. Denna sortens färdiglagad matkasse kallas även måltidskasse där samtliga middagar tar runt 5-10 minuter att värma upp.

I skrivande stund finns det två leverantörer, Better Feast och Träningsmat, som har denna sorts färdig matlåda för hemleverans. Om du har en budget, klicka på ’ Prisklass (upp till)’.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass
Sortera efter
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
Träningsmat Low Carb (LCHF)

Träningsmat Low Carb (LCHF)


5-10m

1

5-30

fr. 674 kr
En komplett LCHF-matbox med 5, 10, 15, 20 eller 30 portioner. Finns även som laktos-, gluten & fisk/fläskfri.
Träningsmat Sub-500 KCAL

Träningsmat Sub-500 KCAL


5-10m

1

5-30

fr. 674 kr
En välbalanserad matlåda med middagar under 500 kcal/lunch. Perfekt för er som vill minska kaloriintaget och gå ner i vikt.
Träningsmat Veganska

Träningsmat Veganska


5-10m

1

5-30

fr. 674 kr
En vegansk matkasse med energifyllda, färgglada middagar. Kan fås som glutenfri, laktosfri, utan fisk, fläsk och nötter.
Träningsmat Klassiska

Träningsmat Klassiska


5-10m

1

5-30

fr. 674 kr
Träningsmats populäraste matbox med varierad kost för en aktiv livsstil. Kan beställas glutenfri, laktosfri, utan fisk, fläsk & nötter.
Better Feast Viktminskning (vinterpaketet)

Better Feast Viktminskning (vinterpaketet)


5-10m

1

20

fr. 1095 kr
Starta viktnedgången i vinter med läckra, kaloriberäknade soppor & rätter från Better Feast viktminskningskasse.
Better Feast Klassiska (original)

Better Feast Klassiska (original)


10-15m

2-5

3-5

fr. 599 kr
En välbalanserad måltidskasse med enkla rätter som går fort att värma upp och servera. Finns för alla hushållsstorlekar.
Better Feast Vardagslåda

Better Feast Vardagslåda


10-15m

1

5

fr. 850 kr
En spännande vardagskasse för er som söker en komplett kasse där frukost, middag, kvällsmat och mellanmål ingår.
Better Feast Viktminskning

Better Feast Viktminskning


10-15m

1

5

fr. 1179 kr
Komplett viktminskningskasse med frukost, middag, kvällsmat och en hälsosnack. Kalorianpassad för män/kvinnor.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

En färdiglagad matlåda minskar tiden i köket

Om du vill spara tid i köket på riktigt, utan att ens behöva starta ugnen, så kan vår växande kategori med färdiga matlådor vara rätt för dig. Här har vi samlat alla svenska leverantörer som satsar på färdiglagade måltider från grunden, utan att ta till frysta halvfabrikat eller artificiella smaksättare.

Eftersom marknaden för färdiga matlådor växer dagligen, så dyker det ofta upp nya aktörer på marknaden. Redaktionen på Middagskassen.se dammsuger nätet dagligen efter nya leverantörer, och så fort det dyker upp en ny färdiglagad matlåda med leverans till dörren så kommer den direkt att synas här.

Bra alternativ efter träning

En av anledningarna till att fler människor går över till färdiga matlådor är helt enkelt för att man har ont om tid, samtidigt som allt ska hinnas med – träning, städning, arbete och allt annat som ska hinnas med. I dessa lägen kan en färdigpaketerad måltidskasse vara lösningen – du kommer hem, slänger av dig träningskläderna, lägger matlådan i mikron, väntar 5 minuter, och voilà – maten är klar! Måltiderna i de nyttiga måltidskassarna är näringsmässigt balanserade för att ge dig den energi du behöver efter ett tufft träningspass. Sådana matlådor är också perfekta för dig som vill gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt genom träning och bra kosthållning.

Matboxarna går i stort sett efter tallriksmodellen, fast med något högre proteinhalt eftersom de vänder sig till personer med något högre aktivitetsnivå. Läs mer under respektive recension för att se ytterligare näringsinnehåll, eller läs mer på leverantörens hemsida.

Leverantörer av färdiga matlådor & måltidskassar

Som tidigare nämnt så finns det två leverantörer av nyttiga matlådor som också har hemleverans till de flesta postnummer i Sverige. Denna lista uppdateras regelbundet med såväl nya matkasseföretag till väletablerade leverantörer.

Beställ matlåda med rabatt

Med en rabattkod kan du beställa matlådor billigt, från 54,92 kr per portion. Att få hem en matlåda där leverantörens kök redan lagat hela rätten är något dyrare i snitt per middag, men vi anser ändå att ovanstående matboxar kommer med ett rättvist pris. Om du vill se den bästa rabattkoden direkt, klicka på ”Visa rabatt”.