Marley Spoon är en relativt ny leverantör av matkassar i Sverige, men har funnits på den internationella marknaden sedan 2014. Marley Spoons nutritionister och kockar tar veckovis fram 30 olika recept så ni får skapa er egna veckomeny – här är det ni som bestämmer vad som ska serveras.

Vegetariskt, barnvänligt, extra snabblagat eller hälsosamt – Marley Spoons matbox kan varieras i all oändlighet, vilket också är orsaken till att de endast har en matkasse i deras utbud.

Recension / Rabattkoder / Leverans / Meny / Utbud

Besök Marley Spoon (4.5/5 i betyg)
600 kr rabatt + fri
frakt på 4 matkassar
Gäller tillsvidare - Exklusiv
Exklusiv rabatt som ger dig totalt 600 kr rabatt på dina 4 första matkassar hos Marley Spoon.
Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Marley Spoon Matbox

Marley Spoon Matbox


20-40m

2-4

2-5

fr. 429 kr

En matkasse för alla tillfällen Skapa er egna veckomeny - byt fritt mellan 30 nya, fräscha recept per vecka.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Recension om Marley Spoon

Marley Spoon är som tidigare nämnt en ny aktör på den svenska marknanden som snabbt blivit en stor konkurrent. Tack vare sitt enkla koncept med att låta kunderna skräddarsy hela matkassen från start så har de blivit en stor favorit med många återkommande beställningar och nya prenumerationer.

Marley Spoon har då och då nya kändiskockar som Marta Stewart för extra inspiration och variation av både råvaror och recept. Detta gör att denna matkasse känns innovativ, och det kommer 30 nya recept per vecka för att passa alla hushåll – oavsett kostbehov eller smakpreferens.

Rabattkoder

Om du funderar på att göra en beställning så kan du först se om det finns pengar att spara med en rabattkod eller välkomstpremie. Här listar vi alla aktuella rabattkoder som är giltliga för dagens datum.

600 kr rabatt + fri frakt på 4 matkassar
Gäller tillsvidare - Exklusiv
Exklusiv rabatt som ger dig totalt 600 kr rabatt på dina 4 första matkassar hos Marley Spoon.

Koncept och affärsidé

Konceptet går ut på att göra det extra roligt i köket genom att låta er bestämma vilken mat ni vill äta till middag. Råvarorna är lika fräscha och recepten är lika lyxiga som hos andra leverantörer, samtidigt som ni kan modifera veckomenyn sex (6) dagar innan leverans. Föredrar ni de redan färdigkomponerade veckomenyn eller bara vill byta ut någon rätt så går det bra också. Här finns laktosfritt, vegetariskt, barnanpassat och mycket mer.

Råvarorna och ingredienserna är anpassade efter säsong, så här finns det stor chans att få en extra lyxig köttbit att grilla under sommaren, eller en varm soppa på vintern.

Steg för steg-instruktioner och leverans

Mer information kommer snart.