ViktVäktarnas matkasse

ViktVäktarna är en välkänd viktminskningsmetod som bara på ett decennium blivit det främsta valet för svenskar som vill gå ner i vikt på ett effektivt och naturligt sätt samtidigt som de tränar, får rådgivning och äter hälsosamt. ViktVäktarnas matkasse är sammansatt i samarbete med Linas Matkasse och där en middag inte tar mer än drygt en halvtimme att tillaga, inklusive förberedelser.

Gå ner i vikt med ViktVäktarnas Flex™-program

Här listar vi alla ViktVäktarnas SmartPoints-beräknade matkassar som överensstämmer med det aktuella ViktVäktarna Flex™ programmet. Vi visar också rabattkoder, antal personer/middagar, priser och mer. Du kan enkelt beställa via Linas Matkasse med fri utkörningsavgift genom att klicka på ’Beställ nu’.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass
Sortera efter
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
ViktVäktarkassen (original)

ViktVäktarkassen (original)


20-40m

2-4

3-5

53 kr/port.

fr. 639 kr
Gott & kalorisnålt! Passar dig som vill få koll på kaloriintaget för en effektiv viktnedgång. I samarbete med Linas Matkasse.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Vad är ViktVäktarmetoden och vilka recept kan ingå?

Kickstarta din viktminskningsresa med låga Points och nå idealvikten ännu snabbare. När du äter enligt ViktVäktarnas metod så har matvarorna i matkassarna kalkylerats om till SmartPoints och idén är att man helt enkelt håller sig under en viss mängd Points (kalorier) per dag. Detta ger dig en indikation på vad som verkligen är hälsosamt i motsats till andra dieter.

ViktVäktarnas Smartpoint-beräknade middagskassar är anpassade för en hållbar, mer hälsosam livsstil som låter dig bli av med oönskade extrakilon på rätt sätt utan att gå hungrig. Då slipper du återgå till startvikten om du tvärt slutar med WW Flex™-programmet.

Recept från tidigare ViktVäktarkassar

Klassiska recept som kan ingå i en ViktVäktarkasse är bl.a. plättar, fisk med passande sallad, räkor, kyckling samt röror. ViktVäktarnas kost-och utbildningsansvariga Karin Nileskog är expert på allt rörande hälsan och tar alltid fram de bästa recepten med bra näringsinnehåll för sundare matvanor. Här ser vi menyn som ingick i ViktVäktarkassen vecka 12:

  • One-pot kycklingpasta med svamp & paprika
  • Linsgryta med spenat, äpple & basmatiris
  • Nötfärs- och rotfruktsgryta
  • Ugnsbakad lax med varm citronsås
  • Röd currygryta med kyckling och sötpotatis
  • Fläskgryta med varm bulgursallad
  • Falafel med myntasås, grönsaker & tortillabröd

ViktVäktarnas i samarbete med Linas Matkasse

ViktVäktarnas matkassar komponeras och levereras av Linas Matkasse och finns för 2-4 personer, 3-5 middagar. Recepten har tagits fram av Linas Matkasse i samråd med ViktVäktarnas kost- och näringsexperter vilket ger dig en matkasse från det bästa av två världar: spännande recept och färska råvaror, svenskt kött och närodlade grönsaker.