Picknickkasse

En picknickkasse kommer välfylld med allt ni behöver för en lyckad picknick när vädret tillåter. Här listar vi alla leverantörer med både fristående picknickkassar som kan ätas direkt, såväl som färdigpackade tilläggskassar med picknicktillbehör som du kan beställa med din vanliga matkasse.

En picknickkasse består oftast av ett grovbröd, ost, wraps, olika spreads samt passande frukter och grönsaker.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
MatKomfort Picknickset

MatKomfort Picknickset


-

1-4

1

fr. 565 kr
Ett set med MatKomforts vattentäta picknickfilt och effektiva kylväska. Här ingår även Diglios fina oliveoil + lagrad ost.
Årstiderna Picknicklåda

Årstiderna Picknicklåda


-

4

1

fr. 375 kr
En picknickkasse med ekologisk tapas, surdegsbröd, frukt, ost, grönt och bröd till 4 personer, totalt 2 kg.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Frågor och svar

Vad innehåller en picknickkasse?
En picknickkasse kommer oftast med ett bröd, olika sorters pålägg, lagrad ost, sommarfrukt och grönsaker samt olika röror. Innehållet varierar kraftigt mellan olika leverantörer.
Finns det rabattkoder?
Det finns inga aktiva rabattkoder att ta del av i skrivande stund på picknickkassar. Däremot kan man få nykundsrabatter på matkassar om man är förstagångskund.
Hur många leverantörer har picknicklådor?
I skrivande stund finns det två leverantörer med fokus på picknickskassar med hemleverans - Årstiderna och MatKomfort. Läs mer om deras tilläggskassar här.

Endast ett fåtal leverantörer av picknickkassar

Utbudet av färdiga picknickkassar är väldigt begränsat och det finns endast två leverantörer som satsat på denna sorts tilläggskasse – MatKomfort och Årstiderna. Trots att vi svenskar älskar att plocka ihop en egen picknickkorg och samla nära och kära för att uppleva en härlig picknick tillsammans så är utbudet trots detta lågt. De flesta aktörer tar fram picknickslådor som endast går att beställa under en begränsad tid.

En picknickkasse för alla tillfällen

Oavsett om du verkligen tänkt samla ihop alla nära för att haka på din picknick eller om du bara vill ha lite mellanmål, ett trevligt tilltugg därhemma på förfesten eller evenemanget så kan en matkasse ur denna kategori vara rätt alternativ. Kombinera din befintliga matkasse med en picknickkasse för en trevligare helg.

Bästa picknickkassen

Den bästa picknickkassen är (enligt vår statistik) Årstidernas Picknicklåda som kommer med det mesta man behöver för en lyckad picknick ute i naturen. Om man vill lägga till egna ingredienser efter smak så kan man göra det. Årstidernas Picknicklåda är både ekologisk och vegetarisk.