Picknickkasse

En picknickkasse kommer välfylld med allt ni behöver för en lyckad picknick när vädret tillåter. Här listar vi alla leverantörer med både fristående picknickkassar som kan ätas direkt, såväl som färdigpackade tilläggskassar med picknicktillbehör som du kan beställa med din vanliga matkasse.

En picknickkasse består oftast av ett grovbröd, wraps, olika spreads samt passande sommarfrukter och grönsaker.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
Årstiderna Picknicklåda

Årstiderna Picknicklåda


5m

4

1

fr. 375 kr
En välfylld picknickkasse med ekologisk tapas, surdegsbröd, frukt, ost, grönt och bröd till 4 personer, totalt 2 kg.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Frågor och svar

Vad innehåller en picknickkasse?
En picknickkasse kommer alltid med minst ett bröd, olika sorters pålägg, sommarfrukt och grönsaker samt olika röror. Innehållet varierar kraftigt mellan olika leverantörer.
Finns det rabattkoder?
Det finns ett fåtal rabattkoder som kan aktiveras på tilläggskassar, som picknickkassen. Ett exempel är Årstiderna som ger upp till 30% rabatt på sin picknickkasse.
Hur många leverantörer har picknicklådor?
I skrivande stund finns det en enstaka leverantör som packar picknickskassar och levererar dem hem till dörren - Årstiderna. Du kan läsa mer om Årstiderna här.

Endast ett fåtal leverantörer av picknickkassar

Utbudet av färdiga picknickkassar är väldigt lågt och det finns endast en leverantör som satsat på denna sorts tilläggskasse. Trots att vi svenskar älskar att plocka ihop en egen picknickkorg och samla ihop alla nära och kära för att uppleva en härlig picknick tillsammans så är utbudet trots detta lågt. En del aktörer tar tillfälligt fram picknickslådor som går att beställa under en begränsad tid.

Så fort det dyker upp en ny picknickkasse med leverans till dörren så kommer den att listas här.

En picknickkasse för alla tillfällen

Oavsett om du verkligen tänkt samla ihop alla nära för att haka på din picknick eller om du bara vill ha lite mellanmål, ett trevligt tilltugg därhemma på förfesten eller evenemanget så kan en matkasse ur denna kategori vara rätt alternativ. Kombinera din befintliga säsongskasse med en picknickkasse eller varför inte till din premiumkasse?

Bästa picknickkassen

Den bästa picknickkassen är (enligt vår statistik) Årstidernas Picknicklåda som kommer med det mesta man behöver för en lyckad picknick ute i naturen. Om man vill lägga till egna ingredienser efter smak så kan man göra det. Årstidernas Picknicklåda är både ekologisk och vegetarisk.