Billiga matkassar med låga portionspriser

Beställ en extra billig matkasse med hemleverans till ett lågt portionspris från 29.31 kr (billigast i skrivande stund). Passar studenter, pensionärer och mindre hushåll som är i behov av att skära ner på matbudgeten eller bara vill handla mat billigare utan att behöva planera veckans matsedel.

Här levereras en färdig matkasse med ingredienser för upp till 5 varierande middagar som du lagar från grunden, utan att behöva ta till smaklösa halvfabrikat eller fastna i enformiga recept.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
Better Feast Klassiska (original)

Better Feast Klassiska (original)


10-15m

2-5

3-5

fr. 599 kr
En välbalanserad måltidskasse med enkla rätter som går fort att värma upp och servera. Finns för alla hushållsstorlekar.
City Gross Billiga

City Gross Billiga


30-40m

4

4

fr. 469 kr
City Gross billigaste matkasse med hemlagad mat och välplanerade recept. Passar små hushåll, studenter och pensionärer.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Perfekt för små & mellanstora hushåll som vill sänka matbudgeten

Har du mer månad kvar än lön eller vill du bara sänka matbudgeten för en tid? I denna kategori visar vi färdiga och prisvärda matkassar från välkända leverantörer som serverar goda men billiga middagar för upp till 5 personer. Om ni är 1-2 personer går det utmärkt att göra matlådor dagen efter. Här listar vi även utvalda matkassar med extra låga prova-på priser, samt de som har så stora rabatter att portionspriset blir under 30 kr per portion.

Låga portionspriser under 30 kr

De färdiga recepten är anpassade för måltider som kostar runt 20-30 kr istället för standard 50-80 kr per middag. Beställ antingen med hemkörning till dörren eller gratis upphämtning i butik.

Priserna hålls nere genom att veckomenyn startas om var 14:e vecka. Du kan läsa mer om detta i respektive matkasserecension.