Billiga matkassar med lågt portionspris

Beställ en extra billig matkasse med leverans direkt till dörren till ett lågt portionspris från 18,69 kr (billigast) till 20 kr. Passar er som är i behov av att skära ner på matbudgeten eller bara vill handla mat billigare än någonsin utan att behöva planera veckans matsedel. Här levereras en komplett matkasse med råvaror för 4 varierande middagar lagade från grunden, utan att behöva ta till en enformig kost eller smaklösa halvfabrikat.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Coop Vegomeny

Coop Vegomeny


25-40m

4

4

fr. 320 kr

En nyhet från Coop - nu är deras billigaste matkasse här och serverar 4 gröna (lakto-ovo) middagar för 4 personer.

Coop Fleximeny

Coop Fleximeny


25-40m

4

4

fr. 320 kr

En nyhet från Coop - nu är deras billigaste matkasse äntligen här. Kan endast beställas under en begränsad tid.

City Gross Billiga

City Gross Billiga


30-40m

4

4

fr. 299 kr

City Gross billigaste matkasse med hemlagad mat och välplanerade recept. Passar små hushåll, studenter och pensionärer.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Perfekt för små och mellanstora hushåll som vill sänka matbudgeten

Krisar det i slutet av månaden, eller vill du bara sänka månadens matbudget för ett tag? I denna kategori hittar du färdiga och riktigt prisvärda kassar från välkända leverantörer som serverar goda middagar för upp till 4 personer. Om ni är 2+ personer så går det utmärkt att göra matlådor dagen efter. Här kommer vi även att lista matkassar med extra låga prova-på priser samt de som har så stora rabatter att portionspriset blir riktigt lågt, och därmed totalpriset för kassen.

Låga portionspriser under 20 kr

De färdiga recepten kommer med portioner som kostar runt 10-20 kr istället för standard 40-50 kr per portion. Beställ antingen med hemkörning direkt till dörren eller gratis upphämtning i butik (City Gross och Coop tar en framkörningsavgift). Man håller också priserna nere genom att starta om veckomenyn var 14:e vecka (läs mer i respektive matkasserecension).