Billiga matkassar med lågt portionspris

Beställ en extra billig matkasse med leverans direkt till dörren till ett extra lågt pris från 18,69 kr per portion (billigast idag) och passar er som är i behov av att skära ner på matbudgeten eller bara känner för att handla mat billigare än någonsin utan att behöva planera veckans middagar. Här levereras en komplett matkasse med råvaror för 4 varierande middagar, utan att behöva ta till en enformig kost eller smaklösa halvfabrikat.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
City Gross Billiga

City Gross Billiga


30-40m

4

4

fr. 299 kr

City Gross billigaste matkasse med hemlagad mat och välplanerade recept. Passar små hushåll, studenter och pensionärer.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Perfekt för små och mellanstora hushåll som vill sänka matbudgeten

Krisar det i slutet av månaden, eller vill du bara sänka månadens matbudget för ett tag? I denna kategori hittar du färdiga och riktigt prisvärda kassar som serverar kompletta middagar för upp till 4 personer, alternativt matlåda dagen efter för mindre hushåll på 2+ personer, från välkända leverantörer. Här kommer vi även att lista kassar med extra lågt prova-på pris, samt med så stora rabatter att portionspriset blir tillräckligt lågt (och därmed totalpriset för kassen), för att platsa i denna kategori.

Låga portionspriser under 20 kr

Här förekommer färdiga recept där var portion kostar runt 10-20 kr istället för vanliga 40-50 kr per portion. Beställ antingen med hemkörning direkt till dörren eller gratis upphämtning i butik (City Gross och Coop tar en utkörningsavgift). Man håller också priserna nere genom att starta om veckomenyn var 14:e vecka (läs mer under respektive matkasse).