Billiga matkassar med låga portionspriser

Beställ en extra billig matkasse med hemleverans direkt till dörren till ett lågt portionspris från 18,69 kr (billigast) till 20 kr. Passar främst studenter, pensionärer och mindre hushåll som är i behov av att skära ner på matbudgeten eller bara vill handla mat billigare än någonsin utan att behöva planera veckans matsedel.

Här levereras en färdig matkasse med råvaror för 4 varierande middagar som du lagar från grunden, utan att behöva ta till smaklösa halvfabrikat eller fastna i en enformig kost. Testa gärna välkomstrabatten om du vill komma ännu billigare undan.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Better Feast Klassiska (original)

Better Feast Klassiska (original)


10-15m

2-5

3-5

fr. 299 kr

En välbalanserad måltidskasse som enbart tar några minuter att värma upp. Finns för alla hushållsstorlekar.

City Gross Billiga

City Gross Billiga


30-40m

4

4

fr. 299 kr

City Gross billigaste matkasse med hemlagad mat och välplanerade recept. Passar små hushåll, studenter och pensionärer.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Perfekt för små och mellanstora hushåll som vill sänka matbudgeten

Krisar det i slutet av månaden, eller vill du bara sänka månadens matbudget ett tag? I denna kategori hittar du färdiga, riktigt prisvärda matkassar från välkända leverantörer som serverar goda men billiga middagar för upp till 4 personer. Om ni är 2+ personer så går det utmärkt att göra matlådor dagen efter. Här listar vi även utvalda matkassar med extra låga prova-på priser samt de som har så stora rabatter att portionspriset blir riktigt lågt, och därmed totalpriset.

Låga portionspriser under 20 kr

De färdiga recepten är anpassade för måltider som kostar runt 10-20 kr istället för standard 40-50 kr per middag. Beställ antingen med hemkörning direkt till dörren eller gratis upphämtning i butik (City Gross och Coop tar en framkörningsavgift).

Priserna hålls nere genom att starta om veckomenyn var 14:e vecka (läs mer i respektive matkasserecension).