Grillkasse

Våren är äntligen här och det nalkas sena kvällar, drinkar och god mat – och vad passar inte bättre än en färdig grillkasse? För att göra det lite enklare har vi samlat alla grillkassar från svenska leverantörer med hemleverans. Här får du en komplett matkasse med allt du behöver för en lyckad grillfest, direkt till din dörr.

Boka BBQ-kassen idag, grilla lugnt i sommar

Grillkassarna är endast tillgängliga under specifika perioder under sommarsäsongen. I recensionen hittar du all information du behöver om leveranstider och när du senast behöver beställa för att få den levererad i tid. Oavsett om du föredrar saftiga köttbitar eller veggish, finns det något för alla grillälskare.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Du har aktiva filter och därför visas färre matkassar. Rensa filtret för att visa alla matkassar i denna kategorin.
Mat & Ro® Grillåda

Mat & Ro® Grillåda


-

4-8

-

fr. 1295 kr
En grilllåda med sommarens bästa köttbitar och såser. Finns i 2 utföranden - en standard och en premium. Leverans v. 23 & 28.
Familyfood Grillåda

Familyfood Grillåda


-

4-8

-

fr. 1295 kr
En ny grillåda med kött + såser för den perfekta grillkvällen. 2 olika storlekar. Beställ nu för hemleverans v. 23 & 28.
Veckansmiddag Grillkasse

Veckansmiddag Grillkasse


-

4-8

-

fr. 1595 kr
En komplett grillkasse fylld med sommarens bästa köttbitar och annat gott till grillen. Kan beställas mellan v. 25 - 28.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.

Rensa filter
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.