GI-Boxen är Sveriges kändaste matkassekoncept när det kommer till att äta rätt mat enligt GI-metoden och samtidigt gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt. GI-Boxen är inte en traditionell matkasse utan här levereras 10, 20 eller 40 portionsförpackade, färdiglagade GI-middagar.

Råvarorna som håller sötsuget borta, humöret uppe och siffrorna på vågen under kontroll. Här ingår fri hemleverans, daglig coaching med träningsprogram och intressanta GI-recept.

Recension / Rabattkoder / Leverans / Recept / Utbud

Besök GI-Boxen (3.6/5 i betyg)
Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
GI-boxen (färdigrätt)

GI-boxen (färdigrätt)


5-10m

1

10-40

fr. 695 kr

GI-boxen kommer med färdiglagade GI-måltider för en effektiv viktminskning och en idealvikt som består.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Recension om GI-Boxen

GI-Boxen är inte en sedvanlig matkasse trots att konceptet är densamma, utan här får du hem en komplett box med måltider som har en bra balans av proteiner, kolhydrater och naturliga fetter, vilket successivt stabiliserar siffrorna på vågen (om man går efter de rekommenderade kostråden). Den färgstarka, noga beräknade maten är tillagad med hälsan i fokus och eftersom måltiderna är frysta så är det tänkt att man enkelt ska kunna ta med dem som matlåda.

Samtliga färdigrätter innehåller cirka 450 kcal/måltid och går att beställa med hemleverans om 10, 20 eller 40 lådor för privatpersoner. Om ni är ett företag och beställer deras service så ingår installation av frys som rymmer upp till 200 måltider där smarta viktminskningstips ingår utan extra kostnad.

När du lägger din första beställning körs en prenumeration igång utan bindningstid. Du bestämmer hur ofta leveransen ska ske, det går även bra att avboka, flytta fram eller pausa leveransen när du vill.

Rabattkoder

Spara pengar och dra ner på månadens matkostnader med en exklusiv GI-Boxen rabattkod. Här listar vi alla aktuella rabattkoder och exkluva deals som är giltiga för dagens datum, men som saknas i skrivande stund. Så fort det tillkommer en rabattkod som fungerar för Giboxen, så kommer den synas här.

Koncept och affärsidé

GI-Boxens koncept är att få personer med dåliga matvanor att starta om och inspireras till en sundare livsstil. GI handlar inte om att äta för lite, utan här ska man istället äta bättre och rätt typ av mat som balanserar blodsockret och insulinproduktionen vilket i längden leder till en ökad förbränning och en lyckad viktnedgång.

Måltiderna är utformade för att ge lång mättnadskänsla och maximal fettförbränning. GI-värdet är lågt, liksom kaloriinnehållet utan att alltid känna ett sötsug då man fortfarande äter socker, men hälsosammare sockerarter (i motsats till LCHF som helt utesluter socker).

GI-boxen levererar även praktiska och prisvärda luncher till ditt företag. Med denna service ingår installation av en frys som rymmer upp till 200 maträtter, viktminskningstips till personalen och givetvis hälsosamma luncher.

Steg för steg-instuktioner och leveransinformation

  1. Hitta det utförande som passar dig bäst (leverans om 10, 20 eller 40 måltider och frysrätter)
  2. Fyll i ditt postnummer på nästa sida och se om GI-boxen kan levereras till din adress (leverans söndag till Göteborg/Stockholm och måndag/tisdag till Skåne)
  3. GI-Boxen packar din beställning som levereras varannan vecka till din dörr utan extra kostnad. Om du inte är hemma så skickar ombudet ett SMS, därefter går ansvaret över till dig
  4. Stoppa rätterna i frysen och du har genast lunch och middag redo för de nästkommande veckorna. Kika igenom receptdatabasen och träningstipsen

Betalmetoder och fakturaalternativ

GI-boxen accepterar kortbetalning, både VISA och Mastercard. Du kan dessutom betala mot faktura, dock inte e-faktura) Fakturan skickas via post och du bör motta den en vecka efter första leveransen. Fakturabetalning kostar ingenting extra och förfaller inom 14 dagar.

Kontaktuppgifter

Kontaktas enklast via info@giboxen.se (rekommenderad kontaktkanal), telefonnummer 08 – 702 59 90 eller genom ett meddelande på Facebook . Huvudkontorets adress: GI-boxen AB, Sveavägen 135, 113 46 Stockholm.

Slutsats

GI-boxen är ett komplett viktminskningspaket och förutom goda luncher så får man även kostcoaching och smarta viktminskningstips. Programmet gör det mycket enkelt att hålla sig till hälsosammare alternativ och inspirerar dig till att prova en helt ny livsstil till ett överkomligt pris.

Det positiva: Det är enkelt att hålla sig till GI-metoden utan att göra avkall på smaker man tycker om. Priset är väldigt bra i motsats till snarlika matkassekoncept för viktminskning.
Det negativa: GI-Boxen kallar sina måltider för färdiglagade, men vi anser att de bör kallas förfrysta färdigrätter. Levererar endast till städerna Stockholm, Göteborg och regionen Skåne.

Veckomeny och recept hos GI-Boxen (har förekommit tidgare)

Som vi tidigare nämnt så har inte GI-Boxen en veckomeny på samma sätt som andra matkasseleverantörer, utan här finns 10 olika rätter som repeteras varannan vecka. Ett urval boxar:

  • Indisk kyckling med råris och grönsaker
  • Laxburgare med vildris, ärtor och citrussås
  • Het thailändsk kycklinggryta med råris och krispiga grönsaker
  • Saftiga köttbullar med quinoa och paprikasås
  • Pannbiff med blomkålsgratäng