Matkassar utan fisk

Har du en fiskallergi, eller tycker ingen där hemma om fisk? Här listar vi alla matkassar utan fisk med hemleverans direkt till dörren, där fisken ersätts med extra mycket fågel-, kött och vegetariskt. Sortera efter lägst pris per portion eller färdig matkasse, bäst kundbetyg m.m., eller filtrera efter antal personer/middagar och prisklass.

Idag innehåller de flesta matkassar minst en fiskrätt i veckan, men genom att byta ut fiskrätten mot en annan maträtt via leverantörernas receptbank kan du enkelt skapa din egna fiskfria matkasse på några klick (läs mer om hur du gör nedan).

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Mat.se Gör Din Egen

Mat.se Gör Din Egen


30-45m

4

5

fr. 525 kr

Skräddarsy och komponera egna menyer på några klick. Modifiera så den blir utan fisk, fläsk, med eko, lakto-ovo m.m.

Mat & Ro® Barnens Bästa

Mat & Ro® Barnens Bästa


30-40m

5

4

fr. 849 kr

En god matkasse med allt barnen tycker om med näringsmässigt välbalanserade recept. Finns som fisk-, gluten- och laktosfri.

Mat & Ro® Klassiska (original)

Mat & Ro® Klassiska (original)


30-40m

2-6

3-5

fr. 649 kr

En favorit med en härlig blandning av svensk husmanskost och moderna rätter. Finns som laktos-, gluten- & fiskfri.

Mat & Ro® LCHF

Mat & Ro® LCHF


30-40m

2-6

5

fr. 739 kr

En lyxig LCHF-matkasse fylld med spännande recept och inspiration. Kan beställas som laktos- och fiskfri.

Mat & Ro® Wellneskasse

Mat & Ro® Wellneskasse


30-40m

2-6

5

fr. 739 kr

En välgörande matkasse fylld med långsamma kolhydrater och andra nyttigheter. Passar personer som äter GI-kost.

City Gross Flexkasse

City Gross Flexkasse


15-45m

2-12

3-7

fr. 179 kr

Sveriges smartaste kasse där du lägger till/byter ut recept hur du vill. Kan aktiveras på befintlig matkasse (som tillägg).

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Frågor och svar

Hur gör man matkassen fiskfri?
Det finns två olika sätt att göra matkassen fiskfri - antingen modifierar man den genom att helt enkelt ta bort veckans fiskrätt och ersätta den med en annan rätt, eller så har leverantören uteslutit fisk i menyn från start.
Kan kassen beställas som gluten-/laktosfri?
Samtliga matkassar från Mat & Ro® kan göras fullständigt glutenfria eller laktosfria för att passa personer med gluten- eller laktosintolerant. Detta ställs in i samband med beställningen innan betalning.
Finns det några rabattkoder?
De flesta leverantörer har någon form av nykundrabatt eller rabattkod vid start av en prenumeration. Här har vi samlat alla aktuella rabattkoder och andra typer av deals för samtliga leverantörer för dagens datum.

Skräddarsy din matkasse och gör den fiskfri snabbt och enkelt

Hur går det till? Ovan matkasse från Mat.se är en så kallad flexkasse vilket innebär att alla recept kan ändras och skräddarsys efter era specifika kostbehov. Mat & Ro matkasse och Bra Mat Hemma har ett liknande upplägg, men här checkar du bara i boxen ”Gör fiskfri” i samband med beställning så byter de automatiskt ut veckans fiskrätt till en kötträtt. Det innebär att matkassarna inte per automatik levereras utan fisk, utan måste aktivt ändras för att bli fiskfria.

För att ta bort fisken från veckosedeln hos Mat.se så behöver du först skapa ett konto, därefter klicka på en redan färdig matkasse framtagen av deras expertkockar och därefter aktivt byta ut fiskrätten, alternativt skapa en egen matkasse genom att utforma en egen veckomeny från någon av de 3000+ andra recepten.

Modifiera en färdig matkasse med flex

City Gross har ett liknande upplägg, men istället för att komponera en egen matkasse så tar man en befintlig, exempelvis City Gross Bamsekasse, och lägger till flexkassen som en tilläggskasse vilket i sin tur låter dig fritt byta ut veckans recept mot 7 andra recept ur receptbanken.

Här kan du enkelt också lägga till fler portioner och andra ingredienser eller råvaror för att anpassa den fiskfria matkassen ytterligare.