Ge bort ett presentkort på matkasse

Ge bort ett presentkort på en matkasse till någon du håller kär, kanske mamma, pappa, nära släkting eller kanske en utsatt person/behövande som är i behov av mat? Här listar vi alla Sveriges största leverantörer som satsar på färdiga matkassar med goda recept som går snabbt och är enkla att tillaga, och som uppskattas som present av de flesta. Matkassen blev dessutom utsedd till årets bästa present 2010 – 2012.

MatKomfort, Middagsfrid, Årstiderna och Linas Matkasse är de leverantörer som satsar på presentkort så man kan ge bort en matkasse på valfritt eller förbestämt belopp. Giltighetstiden är oftast 1-2 år. Klicka på matkassens namn nedan för att se exakta steg för steg-instruktioner och hur du lägger en beställning.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
Årstiderna presentkort

Årstiderna presentkort


-

1-4

4-5

fr. 200 kr

Sveriges enda 100% ekologiska matkasse i 6 utföranden, inkl. grönsaks-/fruktlådor och kallpressade drycker.

MatKomfort presentkort

MatKomfort presentkort


15-40m

1-8

3-4

fr. 515 kr

En present till någon som redan har allt och som vill sätta guldkant på vardagen. Serverar 3-4 middagar upp till 8 personer.

Linas matkasse presentkort

Linas matkasse presentkort


20-50m

1-4

1-7

fr. 499 kr

Ge bort ett presentkort hos Linas till någon du tycker om. Linas har flest leveransområden med 8+ olika kassar för beställning.

Middagsfrid® presentkort

Middagsfrid® presentkort


20-45m

2-4

2-5

fr. 395 kr

Matkasseleverantören som vann Bäst i Test av både Aftonbladet och SVT Plus. Serverar upp till 5 middagar för 2-4 personer.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.