Ge bort presentkort på matkasse (alla leverantörer)

Ge bort ett presentkort på matkasse till någon du tycker om, kanske mamma, pappa, släkting eller en utsatt person som är i behov av mat? Här listar vi Sveriges största leverantörer som satsar på färdiga matkassar med goda, trevliga recept som uppskattas av de flesta. Matkassen blev dessutom utsedd till årets bästa present.

MatKomfort, Middagsfrid och Linas Matkasse är ett axplock leverantörer som tagit fram presentkort så man kan ge bort en matkasse på valfritt eller förbestämt belopp. Giltighetstiden är 1-2 år beroende på leverantör. Klicka på matkassens namn för att se steg för steg-instruktioner om hur du gör en beställning.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
MatKomfort presentkort

MatKomfort presentkort


15-40m

1-8

3-4

fr. 530 kr
En present till någon som redan har allt och som vill sätta guldkant på vardagen. Serverar 3-4 middagar upp till 8 personer.
Årstiderna presentkort

Årstiderna presentkort


-

1-4

4-5

fr. 200 kr
Sveriges enda 100% ekologiska matkasse i 6 utföranden, inkl. grönsaks-/fruktlådor och kallpressade drycker.
Ecoviva presentkort

Ecoviva presentkort


30-40m

4

3-4

fr. 879 kr
En färgglad matkasse som vunnit Bäst i Test bland flera testpaneler. Har sex olika sorters matkassar och en trevlig fruktlåda.
Linas Matkasse presentkort

Linas Matkasse presentkort


20-50m

1-4

1-7

fr. 499 kr
Ge bort ett presentkort hos Linas till någon du tycker om. Linas har flest leveransområden med 8+ olika kassar för beställning.
Middagsfrid® presentkort

Middagsfrid® presentkort


20-45m

2-4

2-5

fr. 395 kr
Matkasseleverantören som vann Bäst i Test av både Aftonbladet och SVT Plus. Serverar upp till 5 middagar för 2-4 personer.
Ostogram® Presentkort

Ostogram® Presentkort


-

1-4

4-8

fr. 336 kr
Ge bort en delikatesslåda med högklassigt mathantverk - Ostograms presentkort finns i 3 utföranden: Brons, Silver & Guld.
Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.