Ute efter en Simple Feast rabattkod? Här listar vi alla aktuella deals, välkomstpremier och rabattkoder som är giltiga för dagens datum på hela deras utbud av färdiga matboxar. Passar dig som aldrig provat på Simple Feast tidigare och vill testa deras matkasse första gången. Rabatterna du hittar här är framtagna i ett exklusivt samarbete mellan Simple Feast och Middagskassen.se, eller går att hitta på internet.

Besök Simple Feast (5/5 i betyg)

Rabattkoder för Simple Feast

I skrivande stund finns det två (2) aktiva Simple Feast rabatter som ger dig som ny kund 10% rabatt på hela beställningen. Fri frakt ingår inte oavsett om du använder rabattkod eller inte, men boxen levereras fram till dörren. Klicka på ”Visa rabattkod” för mer information om den specifika dealen.

10% rabatt på valfri matbox (ny kund)
T.o.m. maj 1, 2020 - Exklusiv
10% rabatt på matkasse oavsett ordervärde för alla nya kunder hos Simple Feast.

Frågor och svar

Tar Simple Feast en utkörningsavgift för matboxar?
Simple Feast tar en utkörningsavgift om 59 kr oavsett ordervärde. Hemleverans sker till Göteborg och Malmö och en del kranskommuner måndagar mellan 17 – 22:00. Det finns ingen rabattkod som ger fri frakt.
Hur aktiverar man en Simple Feast kupong?
När du klickat på den matkasse du tänkt beställa så skickas du till checkout. Till höger under "Din leverans" så står det "Har du en rabattkod?" - klicka på länken så fälls en ruta ner. I denna ruta anger du rabattkoden.
Har Simple Feast nykundsrabatter?
Simple Feast har inte välkomstrabatter särskilt ofta, men ger nu under en begränsad tid alla nya kunder 10% rabatt på hela beställningen, oavsett val av matbox eller om man gör en engångsbeställning/startar prenumeration.

Matkassar med aktiv rabattkod:

Green (Vegan) Feast Box

Green (Vegan) Feast Box


10m

2-5

3

fr. 740 kr

Nyttigare än såhär blir det inte - en 100% vegansk, EKO-matbox som mestadels består av plantbaserad kost.

Family Feast

Family Feast


10-15m

2-5

3

fr. 699 kr

Nyhet hos Simple Feast! En barnvänligt och klimatvänlig matkasse på samma gång, alltid 100% ekologisk (vego alt. vegan).

Green Feast (lakto-ovo-veg)

Green Feast (lakto-ovo-veg)


10m

2-5

3

fr. 740 kr

En ren hälsobox med 80% plantbaserat och 20% lakto-ovo som kickstartar din hälsoresa. För ny, re-charged energi.

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.