Ute efter en Simple Feast rabattkod? Här listar vi alla aktuella deals, välkomstpremier och rabattkoder som är giltiga för dagens datum på hela deras utbud av färdiga matboxar. Passar dig som aldrig provat på Simple Feast tidigare och vill testa deras matkasse första gången. Rabatterna vi listar här är framtagna i ett exklusivt samarbete mellan oss och Simple Feast, eller går att hitta på deras webbplats.

Besök Simple Feast (5/5 i betyg)

Rabattkoder för Simple Feast

I skrivande stund finns det en (1) aktiv rabattkod hos Simple Feast att ta del av. Klicka på ”Visa rabattkod” för mer information om den specifika dealen.

20% rabatt på din första matkasse + fri frakt
T.o.m. mars 31, 2022 Exklusiv
20% rabatt på matkasse för 2-3 personer eller 4-5 personer (gäller inte Comfort Food) + fri leverans.

Frågor och svar

Tar Simple Feast en utkörningsavgift för matkassar?
Simple Feast tar en utkörningsavgift om 59 kr oavsett ordervärde. Hemleverans sker till Göteborg och Malmö och en del kranskommuner måndagar mellan 17 – 22:00. Ibland finns det rabattkoder som ger fri frakt.
Hur aktiverar man en Simple Feast kupong?
När du klickat på den matkasse du tänkt beställa så skickas du till checkout. Till höger under "Din leverans" så står det "Har du en rabattkod?" - klicka på länken så fälls en ruta ner. I denna ruta anger du rabattkoden.
Har Simple Feast nykundsrabatter?
Simple Feast har inte välkomstrabatter särskilt ofta, men ger nu under en begränsad tid alla nya kunder totalt 20% rabatt på en matkasse i samband med att man startar en prenumeration (som kan avslutas/pausas när som helst).

Matkassar med aktiv rabattkod:

Season Feast

Season Feast


10-15m

2-5

3

fr. 699 kr
Nyhet hos Simple Feast! En matkasse fylld med säsongsbaserade fräscha råvaror. Finns i vegansk och vegetariskt utförande.
Family Feast

Family Feast


10-15m

2-5

3

fr. 699 kr
Originalet, en barn- och klimatvänlig matkasse, alltid 100% ekologisk. Finns i två olika utföranden (vego/vegan).
Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.