Årstiderna Vegetariska

Årstiderna Vegetariska

Årstiderna

En vegetarisk, klimatvänlig klassiker fylld med fräscha, färgglada råvaror. Lakto-ovo som även passar hushåll med små barn.

1-4 personer
3-5 middagar
45m
fr. 475 kr

Årstidernas vegetariska matkassen är deras mest sålda matkasse och har sedan starten funnits med i deras utbud. Detta är en lakto-ovo-vegetarisk matkasse där recepten består av färgglada, klimatvänliga och 100% ekologiska råvaror och innehåller ost, ägg, pasta samt proteiner från bl.a. bönor och linser.

Prioriterar du vegetarisk hälsomat med råvaror direkt från naturen så är Årstidernas vegetariska originalkassen ett bra alternativ med recept som formats efter rådande säsong.

Ekologiska råvaror

De ekologiska råvarorna ger dig inspirationen du behöver för att både som nybliven vegetarian eller van hemmakock ta matlagningen till nya nivåer. Här får du även tips om hur du kryddar till vardagsmaten med extra färg och smak, hur du enkelt byter ut köttet mot naturliga råvaror och hur du gör kosten mer klimatsmart.

Notera att rätterna är milda i smaken vilket gör att de även passar de mindre barnen, och gör denna matkasse till ett utmärkt alternativ som passar alla i hushållet.

Exempelmeny och recept

Precis som de andra matkassarna från Årstiderna så ingår allt du behöver för grundreceptet, det enda du behöver ha hemma är vissa kryddor som salt, peppar och matfett att steka i.

  • Bönotto med svamp och ungsbakade tomater med oliver
  • Grönsaksgratäng med bönsallad och dill
  • Frasiga pakoras med kikärtssallad och yoghurt
  • Kryddiga linser med mynta- och fänkålssallad
  • Spansk tortilla med färsk potatis och kålrabbisallad

Betygsätt matkassen

Har du testat denna matkasse? Dela med dig av din upplevelse eller läs andras omdömen nedan.

Snittbetyg:

Den här matkassen har inte fått några recensioner. Var först med att recensera denna matkasse.
1 stjärna: Mycket dålig 2 stjärnor: Dålig 3 stjärnor: Medel 4 stjärnor: Bra 5 stjärnor: Utmärkt