Matkasse med svensk husman

Servera älskade klassiker direkt från det svenska, traditionella köket. Här hittar du alla Sveriges husmanskassar som är perfekt för er som uppskattar råvaror och recept inspirerade av den svenska matkulturen, och där du på runt dryga halvtimmen kan servera barnen allt du fick uppleva som liten, utan att kompromissa med det autentiskt svenska.

Filtrera enkelt efter pris, antal portioner/personer och middagar. Sortera efter nyast först, bäst kundomdömen och betyg, lägsta pris per matkasse/portion och mer. Observera att husmanskassen ibland kan varvas med recept från andra världsdelar för mer variation, kontrollera därför matsedeln före beställning för att vara säker på innehållet.

Personer (antal)
Middagar (antal)
Prisklass (upp till)
Sortera efter
MatKomfort Barnkasse

MatKomfort Barnkasse


20-35m

4-8

4

fr. 1140 kr

Barnvänligt och extra lättlagat där ni spenderar dryga kvarten i köket. Inspireras av nytänkande husmanskost.

Linas Inspirationskasse

Linas Inspirationskasse


30-45m

2-4

3-4

fr. 564 kr

För dig som älskar att spendera tid i köket och vill utveckla dina matkunskaper. Rekommenderas av oss

Inga matkassar matchar med dina valda filter.
Vi hittade inga matkassar i den här kategorin.

Husmanskassen, det bästa från det svenska köket

Svenska matklassiker i olika utföranden hittar du direkt i vår kategori med alla Sveriges bästa husmanskassar. Recepten består såväl av klassiker som torskrygg med äggsås och färskpotatis till nytänktande, uppdaterade middagar som kycklingfilé med lagerbladskokta rotfrukter, pistou och smörsås.

Husmanskassen kommer med middagar som alltid har, och alltid kommer serveras i våra svenska hem och är helt rätt för er som letar efter något gott, enkelt, snabblagat – och äkta svenskt. De ekologiska råvarorna kommer från nära gårdar som går efter EU:s regler för ekologisk produktion.

Bara 2 leverantörer med husmanskassar för hemkörning

De leverantörer som har minst en svensk husmanskasse i sitt utbud är Linas matkasse med sin klassiska Inspirationskasse där svensk husman förekommer i en ny, spännande tappning. MatKormfort har tagit fram en unik barnkasse som passa de yngre barnen, samtidigt som de får ta del av traditionell mat som även uppskattas av oss vuxna.