Black Friday, Black Weekend & Cyber Monday

Black Friday är äntligen här och det firar matkasseleverantörerna med extra generösa rabatter, välkomstpremier och andra typer av kuponger utöver det vanliga. Beställ under denna superweek och få upp till 50% rabatt på valfri matkasse. Samtliga Black Friday-deals du hittar här gäller endast mellan 28/11 – 2/12-2019 och kan inte kombineras med andra rabatter (om inget annat anges). En del rabattkoder är exklusiva för Middagskassen.se.

(5/5 i betyg)

Superrea på matkassar t.o.m. 2/12 2019

Black Friday 2019 avslutades med många glada kunder, och vi hoppas att ni hann ta del av många generösa rabatter också. Nu ser vi fram emot Black Friday 2020 och hoppas på ännu fler rabattkoder och deals på matkassar.

Under tiden kan du besöka våra uppdaterade sidor med rabattkoder under respektive leverantör.

Frågor och svar

Högsta rabatten under Black Friday-rean
I skrivande stund är den högsta rabatten hela 50% - alltså halva priset - på valfri matkasse hos Middagsfrid®. Gäller endast om vissa villkor uppfylls, se villkoren här.
Ingår fri frakt i Black Friday-dealen?
Fri frakt ingår automatiskt bland de leverantörer som nu har någon form av Black Friday-deal. De leverantörer som tar en utkörningsavgift har inga aktuella rabatter.
Har alla leverantörer REA?
I år var det endast två (2) leverantörer som satsade på rabatterade priser under Black Friday. Detta beror troligtvis på att de redan har rabattkoder sedan tidigare.